• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

Stalak za biljke–3-x razini zaslon u zatvorenom prostoru ili vani s policama za lasersko rezanje

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Metalne
  • Naziv - MOYU

Temelji se na 0 Ocjene
2 921.02 kn 4 295.66 kn

Привнесите i starinski šarm u vaš dom ili vrt s pomoću трехъярусной sklopivi metalni nosači za biljke od MOYU.Ovaj izlog s cvijećem i zelenilom, zamišljen kao arabeska, izrezanih laserom, i uređena u stilu kovanog željeza, postat će šarmantan ukras vašeg travnjaka ili kod kuće.Metalni kostur prekriven powder mat crna boja u spreju za zaštitu od hrđe i korozije i dovoljno je lagan da se lako kretati iz mjesta u mjesto bez utjecaja na snagu.Svaki prikaz ima različite visine, što omogućava stvaranje jedinstvene lokacije, a cijeli okvir savija i oblikuje sama po sebi za jednostavnu pohranu.Stalak za biljke ima jednu čvrstu konstrukciju, tako da je spreman za korištenje ravno iz kutije.Ona će postati odličan poklon za majčin Dan, новоселью ili dan rođenja.

ZADOVOLJSTVO je ZAJAMČENO - nastojimo pružiti potrošaču apsolutno najbolju cijenu na cijelu našu liniju proizvoda, što jamčimo primjenom stroge kontrole kvalitete procesa. NAPOMENA: Ovo je ekskluzivan proizvod, i SAMO sklopivi oslonac za biljke MOYU zasigurno su pravi

VAŽNO: Izbjegavajte kupovinu krivotvorenih proizvoda i ponude sa неавторизованными prodavača.Obratite pozornost na naš logo na pakiranju svakog od naših proizvoda.

ТРЕХЪЯРУСНАЯ SKLOPIVI DIZAJN - Ovaj skup stalci za biljke dolazi s tri razine nositelja za biljke različite visine.To vam omogućuje da stvorite zanimljive i jedinstvene kompozicije od boja ili zelenila u vašem vrtu ili kod kuće.Rama se sklapa za jednostavnu pohranu.STARINSKI ŠARM - Stalak za biljke je napravljena u stilu kovanog željeza s volutama, izrezbarenim laserom.To ga čini šarmantan ukras za vaš travnjak, vrt ili unutar vašeg doma.Povišena noge pomažu da se držite biljke iznad zemlje i doprinose дренажу.LAGAN I IZDRŽLJIV - metalni kostur prekriven powder mat crna boja u spreju za zaštitu od hrđe i korozije.Rama je dovoljno lagan da ga možete jednostavno kretati po vašem vrtu ili kuće, bez ugrožavanja snage.SKUPŠTINA NIJE potrebno - ova jedinstvena oslonac za biljke u vintage stilu izrađena od jednog komada, što znači da je ona spremna za korištenje prava iz kutije.Ovo je odličan poklon za majčin Dan, naselje ili rođendane.DETALJNE informacije O proizvodu - Materijal: metal.Dimenzije: 24,75 "H x 21" W. Donji red: 16,25" H. Srednji red: 20" H. Promjer držača za biljke: 9 cm svaki.Boja: crna.

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: