• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

Igračke automobili sat sa daljinskim upravljanjem, 2,4 Ghz, električni sat, upravljanje vozilom, izmjenjivi plišani zec, radio controlled auto satovi USB sa stražnjih svjetla za djevojke

  • Kućni ljubimci - Kunići
  • Preporučena dob - 14+y
  • Karakteristike - Trening
  • Materijal - plastika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Temelji se na 0 Ocjene
53.59 kn 134.05 kn

Opis:

Oblik snijegom bijeloj zeca za lijep i sretan put.Prašinu torbica za zaštitu vozila od prljavštine i ogrebotina. signal daljinskog upravljanja 2,4 g za neometan i stabilan rad.Napaja se iz USB za jednostavno punjenje.Podesivi upravljač za različite veličine ručnog zgloba.Prekrasan dar za djecu i odrasle.

Karakteristike:

Materijal: Legura, PVC

veličina:

Auto-zec: 7*6.5*4.5 cm/2.7*2.5*1.7 palac

Težina: oko 130 g

Mini automobila: radi iz ugrađene litij baterija

Ručka za daljinsko upravljanje: 1 baterija AAA baterija (nije uključena)

Pakiranje list:

1 * Igračke automobili sat sa daljinskim upravljačem

1 * USB kabel za prijenos podataka

1 * Sat

1 * Dodatak

Pogledajte detalje proizvoda

1. Plišani zec: Ova igračka je pisaći stroj s daljinskim upravljačem za sati izvedena u obliku zeca.To je plišani белоснежный zec s ružičastim ušima i drago мордочкой zeca.Jer to nije samo igračka pisaći stroj, ali i krzneni prijatelj.

2. Dizajn пылезащитного pokriće: Ovaj auto, igračke sa daljinskim upravljanjem za sat ima dizajn пылезащитного poklopac koji sprječava запыление i zagađenje.Možete jednostavno staviti ga natrag u skladištu.

3. Širok raspon infracrvenog zračenja: Ovaj auto, igračke sa daljinskim upravljanjem za sati-zabavna i uzbudljiva igračka za djecu i odrasle.On koristi efikasan upravljački signal na 2,4 Ghz, što omogućuje glatka i stabilnu vožnju.

4. Napaja se iz USB-a: Ovo je igračka-automobil sa daljinskim upravljačem opremljen litij baterijom koja se može puniti putem USB priključka.To je kompatibilan s napajanjem, prijenosno računalo ili bilo kojim drugim uređajem s podrškom za USB za brzo i jednostavno punjenje.

5. Smjer daljinskog upravljanja: Ova auto igračka je opremljen daljinski upravljač s dvije tipke za upravljanje vozilom.Možete se zabaviti s njim i lako promijeniti smjer kretanja vozila.Daljinski upravljač je pogodna za djecu i regulirano.

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: