• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

Novi 670005173 PDC Senzor Parkiranja udaljenosti Sustav za pomoć Pri vožnji Unazad Za Maserati

  • Tip materijala - Standardni
  • Raspon razgovora - 1
  • Uložak broj detalji - 0263013822
  • Naziv - Od SIRKA
  • Naziv modela - 670005173
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Jezik osd-a - Švedski, Korejski, Тайки, Grčki, Ukrajinski, Arapski, Latvijski, Hrvatski, Francuski, Španjolski, Danski, Njemački, Norveški, Finski, Turski, Ruski, Islandski, Portugalski, Talijanski, Japanski, Litvanski, Rusija, Irski, Bjeloruski, Poljski, Rumunjski, Bugarski, Češki, Nizozemski, Engleski, Latinski, Kineski (pojednostavljeni)
  • Broj dijela proizvođača - 670005173
  • Proizvođač automobila - Za Maserati
  • Vrsta - Vidljiv

Temelji se na 0 Ocjene
47.27 kn 57.69 kn

Broj dijela: 670005173. To je senzor za kontrolu udaljenosti pri parkiranju PDC.

Jamčimo da su ga visoka kvaliteta i testirali sve dobro radi prije slanja.otkrit ćete da je to najbolji posao, ako ste kupili.Mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu.

Ona je pogodna za mnoge modela Maserati. molimo vas, pobrinite se da kupujete pravu stvar.

Jedini način da se bude 100% siguran da je detalj će odgovarati vašem vozilu, - to provjerite vaš originalni telefonski dogovor, možete nazvati svom lokalnom prodavaču ili mi pisati na e-mail za pomoć.

Primamo kreditne kartice, bankovni transfer, i drugim isplatama, koji podržava Org.com.hr.

Plaćanje mora biti primljena u roku od 19 dana od završetka aukcije.

Molimo vas, unesite vaše posebne želje (boja, pakiranje, deklarirani troškovi itd.) pri uplati ili nam pošaljite poruku.

Vršimo dostavu na cijelom svijetu, osim APO/FPO

Vršimo isporuku samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

Dostava prioritetno Kina/Hong kong provodi vrlo sporo, prosječno vrijeme isporuke je oko 30-40 dana, da će biti više pri kupnji u sezoni kupovinu i loše vrijeme.Ako ne možete čekati, molim vas, nemojte izabrati ovaj rok isporuke.

Vrijeme isporuke USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

Ako niste dobili svoj teret u roku od 40 radnih dana od dana slanja, molimo vas, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovorni za te troškove snose kupci

Potrebno je pojasniti to u vašem uredu, da biste saznali kakvi će ti dodatne troškove prije kupnje

Prije potpisivanja pakiranje, molimo vas, provjerite nije li proizvod oštećen tijekom transporta i da li je on u njemu.Ako ne, molim, odrecite se potpisati ga.Vi ćete smatrati da je ishodio pravo robu, ako ste potpisali parcelu.

Mi ćemo se potruditi da služe svakog kupca, osim manjih, krajnje nerazumne zahtjeve.

imate 14 dana vratite proizvod od datuma njezina primitka.Molimo, kontaktirajte nas u roku od 14 dana.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 14 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu. nadam se da možete razumjeti.

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, razlog za povratak i vaš id Org.com.hr ID.

Mi ćemo povrat novca nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.Možete i odabrati zamjenu.

Ako imate bilo kakvih problema s bojom, veličinom, kvalitetom ili drugih problema, molimo vas, kontaktirajte nas slobodno, prije nego što ostavite neutralne/negativne povratne informacije.

Ostavimo pozitivan pregled, čim Org.com.hr će nas ostaviti komentar.Mi smo iskreno željeli ponuditi zadovoljavajuće rješenje.Ako vam se sviđa naš proizvod, mi smo iskreno očekujemo vaše povratne informacije od pet zvjezdica.Mi ćemo jače raditi kako bi vam pružiti zadovoljavajući servis.

Budući da je tvoj savjet je vrlo važno za nas, mi smo iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, hvala vam puno!

Ako imate bilo kakvih problema s bojom, veličinom, kvalitetom ili drugih problema, molimo vas, kontaktirajte nas slobodno, prije nego što ostavite neutralne/negativne povratne informacije.

Brojne činjenice su dokazali da su potpuno prijateljsko druženje dvije strane može bolje riješiti problem, naprotiv, izravan odlazak neutralan ili negativan opoziv ne doprinosi rješavanju problema, nadamo se, razumijemo jedni druge.neka "mi imamo koristi-mi imamo koristi".

Oznake

  • senzor parkiranja udaljenosti

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: