• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

Auto Punjač Za telefon, USB Auto Punjač 60 W Auto Punjač Za Telefon QC3.0 Auto-USB Priključak S Led indikatorom Двухпортовое Auto USB Punjač Za

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Težina proizvoda - 50g
  • Tip materijala - Rafting, ABS, PC
  • Posebne karakteristike - Brzo i inteligentno punjenje

Temelji se na 0 Ocjene
56.78 kn 90.11 kn

[{"jezik": "hr","detalj":"Port punjača, brzo i sigurno punjenje vaših uređaja

Ovaj port auto punjač vam omogućava da punite svoje uređaje na 40% brže, nego drugi punjači, a pruža idealno napona i struje za svaki uređaj.On ima čvrstu konstrukciju, koja se ne će oslabiti i ne отсоединится čak i na ухабистых cestama, kao i funkciju zaštite od pada, koji sprječava gubitak iz utora.Dobiti svoj već danas i uživajte besplatne punjenja u pokretu!

Svojstva:

Veličina: oko 3 * 3 * 8 cm \/1.18*1.18*3.14 inča

Materijal: legura, ABS, PC

Ulaz: DC12 - 24V 8.0 A Max.

Izlaz USB: 5v = 3 A, 9 = 2 A, 10 = 2 A, 12 U = 2,5 А30 W Max.

Izlaz Type-C: 5 = 3 A, 9 = 2,77 A, 12 U = 2,5 A, 30 W Max.

Ukupna snaga: 30 W + 30 W 60 W Max.

Pakiranje list:

1 * punjenje telefona za automobil

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Brzo punjenje: Port, auto punjač je opremljen tehnologijom QC3.0, koja omogućuje punjenje vaših uređaja brzo i sigurno.Više ne brinite o энергопотреблении u putovanju.

2. Ušteda vremena punjenje: Auto punjač USB omogućuje brzo punjenje s dva priključka snage 60 W, da može automatski prepoznati potrebe mobilnih telefona punjenje i smanjiti vrijeme punjenja telefona na 40%.

3. Učinkovitost s dva priključka: puniti dva uređaja istovremeno uz pomoć auto punjač za telefon, koja osigurava optimalan napon i struju za svaki uređaj bez smanjenja brzine punjenja.

4. Punite svoje uređaje s povjerenjem: auto punjač izrađen je od izdržljivog materijala za PC, koji sprečava trošenje.Ona ima čvrstu konstrukciju gnijezda, pruža pouzdanu vezu čak i na ухабистых cestama.To osigurava da vaši uređaji će dobiti stabilnu i sigurnu punjenje svaki put.

5. Led zaslon i jasan pregled: adapterom za automobil je opremljen led indikator koji pokazuje stanje punjenje vaših uređaja.Također možete vidjeti unutarnji proces i strukturu priključka punjača zahvaljujući transparentni dizajn.To je također moderan i štiti od pada, što ga čini pouzdanim i stilski kolski pribor.

\n"}]

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: