• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

4K Digitalna Antena HDTV Interna Antena Hdtv S Armirano Rasponom 1680 Kilometara 1080P DVB-T2 Tv Antena Za Prijenos Kanala

  • Tip elementa - USB
  • Naziv - Rondaful
  • Paul - Muški
  • Broj modela - Antena za digitalni tv 4K HD
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Temelji se na 0 Ocjene
49.57 kn 99.20 kn

Karakteristike:

1. Besplatne kanale Full HD: visokokvalitetna antena nove generacije omogućuje pojedincu da biste dobili osloboditi od visoke naknade za gledanje digitalne televizije.Ova antena je kompatibilan s TV-конвертерами i stotinama digitalne televizije /4k televizora ultra visoke definicije (4k UHD), kao što su ABC, CBS, NBC, PBC, uključujući i lokalne vijesti, vijesti o djeci i sportu, prognoza vremena, crtane filmove i edukativne programe i sl. na Jednostavan i besplatan alat za doživotno uzimanje kanala bez mjesečnih računa.

2. Ultra-tanki clamshell to i jednostavan za korištenje: tv antena lagan kao pero, omogućuje vam da stavite ga gotovo u svakom mjestu i ne zahtijeva napajanje.Zahvaljujući jedinstvenoj plastični kućište i srebrno suspenzije, uvezen iz SAD-a, sva dodatna oprema su izrađene od čistog bakra, što osigurava nedostatak kontakta.Digitalna antena HDTV s koaksijalni kabel dužine 16,5 metara, pojačalo signala pojačala, pomoćni oznaka dužine 3 metra.Instalacija se izvodi lako, samo u 3 koraka: proširite, povežite uređaj i skenirajte kanali.Možete ga postaviti visoko na prozoru. (preporuča)

3. Modernizirana pojačalo i domet 960 kilometara: prijem ove antene HDTV optimiziran do najviše prihvatljive uvjete, kit sadrži izmjenjivi pojačalo za primanje signala unutar maksimalnog dometa akcije 960 kilometara.pojačanje pojačala, što je obično veći od 2 do 4 db. Prijem ove antene se može nazvati najnovijom tehnologijom 2018 godine, prijem kojoj je poboljšana u 5-10% u odnosu na prethodnu verziju.

4. Televizor sa Full HD Crystal Clear: Novi ekološki vatrostalno materijal PC soft i high-ultra tanki dizajn pružaju hidrataciju i zaštitu naše interne antene HDTV.Naša antena Smart TV opremljen unaprijeđene pojačalom signala pojačalo s ugrađenim čipom Smart IC nove generacije i tehnologijom crystal clear filter, koji omogućuje hvatanje signala u radijusu od 1680 kilometara.Nova tehnologija filtrira signali mobilne telefonije i FM, koji pruža jasnije slike i nisku razinu buke.

Pakiranje list:

1 * Antena za digitalni TV visoke razlučivosti

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. [Neobične besplatne kanale]: Pojačana tv antena pogodna za primanje signala od ABC, CBS, NBC, PBS i drugih, kompatibilan je s više vrsta digitalnih televizora, ima za cilj osloboditi vas od visoke cijene gledanje digitalne televizije.

2. [Korisnost i na velikoj udaljenosti]: Tv antena veliki radijus akcije namijenjen je za dobivanje jasnije slike s manje buke, u stanju filtrirati neke signale smetnji i ima domet oko 1680 kilometara.

3. [Nekoliko mjesta]: Lagan i dovoljno kompaktan za smještaj u gotovo bilo kojem mjestu, u blizini antena digitalne televizije visoke razlučivosti pogodan za dnevne sobe, spavaće sobe i mnogo drugog, izvedena u crnoj boji, da stane bilo koji kućni dekor.

4. [Jednostavnost korištenja]: preporučljivo postavljati svoje visoko na prozoru, interna HDTV antena je jednostavan za instalaciju u 3 koraka, raspakirate, povezivanju i skeniranje kanala, za vaše udobnosti, ona je opremljen sa kablom dužine 3 m / 9,84 ft.

5. [Nevjerojatan dar]: Savršen izbor za poklon za sve one koji vole gledati tv, antena Long Range HDTV pokazuje svoju ljubav i brigu prijateljima, voljenima i obitelji, pogodan za naselje, Božića i dana rođenja.

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: