• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

ЛИЗУН Životinja Zmijoliku Usta Realan Masturbator Za Muškarce Mekana Silikonska Vagina Džep Maser Za Penis Orgazam Zadovoljstvo Sex Igračke Shop

  • Ljudi su pogodni - Muškarci/gay/Male
  • Materijal - Tekući silikon, Liquide Silicone
  • Boja - Višebojne
  • Tip elementa - Šalica za masturbaciju
  • Veličina - as the picture show
  • Naziv - ЛИЗУН
  • funkcija - Masturbacija / Stimulacija prostate
  • Broj modela - G6128
  • Sramotan slika - No
  • Seksualne prirode - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj komada - Jedna cjelina

Temelji se na 0 Ocjene
451.85 kn 903.77 kn

LICKER Animal zmijoliku usta realan masturbator za muškarce, mekana silikonska vagina, džepni maser za penis, prodavnica seks-igračaka za zabavu od orgazma

Mi smo zadovoljstvom vam ponuditi proizvode visoke kvalitete i izvanrednu uslugu.Hvala vam na izboru našeg proizvoda, vaše povjerenje i potporu - naša pokretačka snaga.

Napomena: 1、 zbog razlike u metodi mjerenja i mjernih uređaja, tako da veličina može imati blagi otklon, to se ne odnosi na pogreške opisa, imajte na umu da kupci pažljivo pripremaju porudžbine.

2. Slike su samo za referencu, molimo obratite se na stvarnim objektima.

1、 Specifikacija:

-100% potpuno novi i visoke kvalitete

-Boja: crveno-ljubičasta boja

-Materijal: silikon

-Veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici

2、 Pakiranje list: masturbator * 1

3 、 Napomena:

1) Molimo očistite prije i nakon uporabe.

2) Molimo koristite gel za podmazivanje na bazi vode

4、 O isporuci: šaljemo u smeđe kutije, mi ne koristimo poštanske omotnice, jer to pokazuje kako izgleda proizvod.Sadržaj je označen kao "igračka za ručni rad" ili "metalni prsten" i uopće ne ukazuje da je unutra.Nitko ne zna što je unutra, a mi smo odgovorni za zaštitu privatnosti naših klijenata!

5. Mjere opreza za мастурбаторов

1) nakon primitka proizvoda na površinu se nanosi tanak sloj praha, tj. talk kako bi zaštitili svoje igračke, i nakon svake upotrebe, pranja i sušenja može se također primijeniti talk za njegu vašim igračkama.

2) Čišćenje: Čišćenje materijala proizvodi prikladni za većinu sredstava za čišćenje, predstavljen na tržištu (kao što su prašak za pranje, gel za tuširanje, čišćenje itd.), alati: četkica za zube mekom četkicom, ne daje tragova tkaninu, denim, površine proizvoda možete lagano trljati.Može se oprati toplom vodom.

3) Ljepljivost: Nove igračke će imati određeni ljepljivost, koji će se održati nakon korištenja ili постояния u trajanju od 1 tjedna, a ljepljivost potpuno nestati kroz dva tjedna.Nakon čišćenja nanijeti sloj talk također može smanjiti ljepljivost.

Redovito ćemo vidjeti naš datoteku recenzije i ostavljaju pozitivne komentare za svih naših dobrih klijenata.Ako ste zadovoljni s kupnjom ovdje, mi ćemo biti zahvalni za pozitivne povratne informacije s ocjenom od 5 zvjezdica.I ako imate bilo kakvih pitanja u vezi bilo kakve transakcije, molimo ne ustručavajte se kontaktirati sa mnom, prije nego što ostavite bilo kakve recenzije.Hvala.Ako ste nezadovoljni našom uslugom ili imate bilo koji drugi problem, molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite komentar, a mi smo odmah riješite problem.Hvala!

Logističke usluge

1. Dostava širom svijeta.(Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.

Usluge nakon prodaje

1. Ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom, molim vas, učinite slike i kontaktirajte nas što je prije moguće.

2. Na bilo koji drugih razloga koji vam se ne sviđa, ili ne želite proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 3 dana nakon primitka robe.Pobrinite se da spremite ga u izvornom stanju i snosite troškove dostave samostalno, ako se vratite proizvod natrag, mi ćemo vam vratiti novac nakon primitka robe.

3. Smo riješili problem i da vam omogući zadovoljavajuće rješenje.

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: