• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

5 parova/set silikon uvijači za val trepavica, alati za izgradnju trepavica, višebojne set za zatezanje trepavica, pribor za višekratnu upotrebu

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - Кужен
  • Broj komada - KOMBINIRANI

Temelji se na 1 Ocjene
10.83 kn 15.48 kn

Karakteristike:

1.100% potpuno novi i super visoke kvalitete.

2. Ovaj lift za trepavice sigurna za upotrebu, izrađena je od anorganskog silikona, mekana i udobna, za višekratnu upotrebu, da ga nije lako oštetiti, a on ima dugi vijek trajanja.

3. Pomoću alata za izgradnju trepavica možete dobiti pullup i скульптурирующий efekt, koji nježno lift i завивает prirodne trepavice od korijena, što ih je duži i deblji.

4. Navlaka za утюжка za trepavice, lako se čisti, može se koristiti nakon čišćenja, prije skladištenja isperite silikonsku masku za trepavice slanom vodom, povoljno i praktično.

5. Vi ćete dobiti 5 parova jastučići za val trepavica, dovoljno za svoje dugoročne potrebe, pogodan za sve oblike očiju, možete ga koristiti s povjerenjem.

6. Stolica za trepavice ima širok spektar namjene, možete sami kreirati svoje vlastite trepavice, savršeno pogodan za profesionalnu uporabu u kabini, ili za kućnu uporabu.

Postavke:

Materijal: silikon

Boja: kao na slici

Veličina: kao što je prikazano na slici (1 inč = 2,54 cm)

Tehničke karakteristike: 5 parova/kutija

Karakteristike: blag, za višekratnu upotrebu, bez mirisa

Primjena: Dodatak sredstva za kemijsku val trepavica, pogodan za trepavice različite dužine i različitog stupnja željeza

U isporuku je uključeno:

5 para jastučića za trepavice

Napomena:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite odstupanje u mjerenju na 1 cm/0,39"-3 cm/1,18" zbog ručnog mjerenja.

Oznake

  • skup parova

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 4 Od 5

1 Komentara o ovom proizvodu

Korisnik

2023-08-27

To je malo вводило u zabludu kao izbočenje štit vrlo malen.... ali ja mislim da to je uvijek nešto u vezi 🤷🏻♀️ slatka, ali nije tako praktičan za moje korištenje...

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: