• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

4 kom. oprema za kabinet C spona Univerzalni crni za obradu drveta, vuče za ugradnju vrata ormara s nizom vježbi za srh

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - FGHGF
  • Vrsta - Centralno svrdlo
  • Pribor za diy - Obrada metala

Temelji se na 0 Ocjene
208.19 kn 253.87 kn

Dobrodošli u moj dućan

Ovaj set obujmica za opremu kabineta uključuje 4kom stezaljke za prednje instalaciju spremnika i 8шт vježbi za srh.Ovaj obujmica za pričvršćivanje okova za ormare dizajniran za majstora na stablo i ljubitelje rukotvorina svojim rukama, što omogućuje brže i lakše instalirati vrata i klizni vuče, ručke i rukohvati.U isto vrijeme set vježbi s noževe za uklanjanje srha također značajno povećava praktičnost obavljanje različitih poslova.

Set alata ormar okova i vježbi za srh je izrađen od cjelovitog холоднокатаной čelika s galvanske obrade površine, koja nije podložna koroziji, razlikuje visoke čvrstoće, otporan na ogrebotine, izdržljivost i zgodan za nošenje.

U ovom stezaljci za pričvršćivanje držač spremnika koristi se protiv klizanja gumene vodilice, koje oštećenje površine ormara tijekom instalacije i dodatno osiguravaju efekt fiksiranje pribora.Плотнику će lakše i brže postavljanje armature kabineta.

Vi samo затягиваете противоскользящую vijak poklopac na željenu poziciju na univerzalnim S-prstena зажимах i закрепляете ga na licu mjesta, nakon čega možete lako izbušiti rupu.Pričvrsni spona za sandučića za obradu drveta predstavlja fleksibilan vodilicu za pred-bušenje i pričvrsnih vijaka, i možete lako stegnuti i poravnajte okvir ormara za nekoliko minuta da biste dovršili instalaciju.

Maksimalna širina stezanja prednjih i ugradnju stezaljke držač spremnika iznosi 2 cm.Uređaj za pričvršćivanje ormar okova omogućuje gotovo točno postaviti olovke na prednjoj strani svih дверц ormari i ladice, što olakšava i poboljšava točnost montažu i servis ormara, stolova, stolna računala, namještaj i tako dalje.To može pomoći столярам brzo postavljanje olovke kabineta.

Boja: crna

Materijal: nehrđajući čelik + aluminij

Sadržaj paketa:

1 komplet pribora za električne alate

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: