• Org.com.hr Shop
  • Valuta:

Mali stolni vanjska откачивающая završiti, komercijalni vakuum paker riže, industrijska Vanjska vakuum pakerica

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

Temelji se na 0 Ocjene
53 420.47 kn 58 065.72 kn

小型台式外抽完成,大米商用真空封口机,工业外置真空包装机 产品描述

本机是集器械,药品,土特产,电子元器件,仪器仪表元件,服装等真空包装于一体.新开发的外部泵送 真空包装机还具有抽气功能,充气功能,抽气充气功能.本机的最大特点是不受包装尺寸和尺寸限制,任意真空或氮气包装,适用范围广,经济效益高,使用方便.本机适用于各种包装材料的复合膜,铝箔粘合膜可以是任何高温材料. 该机包装物品具有防潮,防霉,防蛀,防污染,抗氧化,省容积,省运费,延长保质期,保证商品质量等特点,该机具有结构紧凑,体积小,重量轻,功耗低,灵敏度高,操作维护方便等特点.主机由机体,电气系统,空气系统,真空系统四部分组成.由单片机控制自带的工作过程,热封温度和所需真空包装物品的程度可以调节,是抽真空包装机内无法替代的新型真空包装机.

特征: 1:自动镂空功能 本系列真空包装机,具有独特的设计,自动真空功能,双手,摆放袋,无需按任何开关,机器会自动真空封口,操作方便. 2:计数功能 本系列真空包装机具有独特的设计,自动计数功能可以为您计算一小时或一天的工作,减少繁忙的工作流程,不再需要手动计数袋子,手动操作更容易. 3:应用范围广: 本机广泛应用于食品,informatičke tehnologije i farmaceutske,日化行业及电子行业,塑料袋及铝箔袋静电袋,真空袋真空封口 4:强力高效真空,密封效果强 本设备具有高强功能强密封效果强,保证产品密封和真空.外形美观,精致,工艺先进,功耗低,操作方便,维修方便等优点,是理想的真空设备. 本机由我公司设计,工艺先进,产品质量好,质量稳定 本段是最新的外抽真空包装机,高度和长度不受限制. 对于充气功能,您需要额外的气泵. 技术参数: 型号:DZ500外抽真空封口机 电压:220V/50Hz 功率:1KW 抽气速度:4.3m3/小时72升/分钟 曝气气压 : 0.8 MPa 密封尺寸:480mm * 8mm 尺寸:500毫米* 340毫米*450毫米

重量:23公斤

台面尺寸:495*300 mm

我可以真空密封什么样的产品?

真空 封口机可用于真空包装大多数种类的食品以及家居用品.Međutim,应遵循某些准则以最大限度地提高真空封口机的功能:

蔬菜不应真空密封新鲜.最好将它们焯烫(放入沸水中直到变热,但仍然松脆),然后浸入冰水中以停止烹饪过程.这将使蔬菜保持其颜色和硬度.然后,您可以继续进行真空密封.您也可以冷冻新鲜蔬菜,然后继续真空密封过程.如果不遵循这一点,它们在真空密封后会释放出气体,这会干扰袋子的真空密封.

任何非常湿润的食物,如肉或鱼,都是冷冻后最好的真空密封.食物中多余的水分会干扰密封阶段.同样,在真空密封压力下可能被压缩的更精致的食物,如面包或水果,也应先冷冻,以帮助产品保持其形状.

详细图片

Pakiranje i dostava

Pakiranje: Posebna ambalaža od iverice za izvoz

Garancija: jedna godina od datuma instalacije.Ako u roku za jamstvo ili bilo koja изнашиваемая detalj ne uspije i to neće biti uzrokovan pogrešnom upotrebom, Prodavatelj će ponuditi nove detalje besplatno.

Inspekcija: Kupac će pregledati stroj, kada će strojevi biti spremni.

Ugradnja ili popravak strojeva: Ako Kupac zahtijeva da inženjer prodavatelj instalirao ili popravio stroj na mjestu u pravo vrijeme, Kupac mora platiti troškove ulaznica u oba kraja i organizirati smještaj u hotelu, kao i sredstva za inženjera prodavatelja.

Dokumenti: možemo dati račun za slanje телекса ili originalni našiven na utovar, certifikat originala.Drugi dokumenti mogu biti dostavljeni u skladu s vašim zahtjevima.

Naše usluge

O послепродажном održavanje našeg inženjering

Obično jamstveni period za stroj je oko 1 godine.Tijekom jamstvenog razdoblja.Mi smo odgovorni za kvar stroja, uzrokovana defektom dizajna samog stroja.Mi možemo pružiti detalj za lom.Ako lom stroja uzrokovane ljudskim faktorom, korisnik mora preuzeti odgovornost za to, mi ćemo pružiti tehničku podršku.

O isporuci robe našim opreme

Kod nas odavno radi špediter po isporuci.Mi možemo učiniti sve što je moguće za slanje stroja u svoj luka u komadu.Ako je potrebno, možemo vam pomoći u carinjenje.

O uvjetima plaćanja našu tehniku

Trenutno, kako bi zaštitili vas i naša prava.Oboje smo u sigurnosti, nadamo se da ćemo biti u mogućnosti voditi posao na siguran način.

Akreditiv (> 20000 USD), Western Union, T / T (bankovni transfer), Paypal, Alibaba

koji od njih želite, možemo o tome razgovarati.

O on-line održavanje naše opreme

24 sata online za rješavanje bilo kakvih problema.Na vaš e-mail će dobiti odgovor u roku od 12 sati.Vaše zadovoljstvo naša je želja.Iskreno se nadamo da će naša suradnja.

Trening:

1. Nudimo sustav učenja strojeva, klijent može odabrati trening na našoj tvornici ili radionici naručitelja.Običnim danima učenja čine 3-5 dana.

2. Nudimo klijentu vodič za rad.

3. Nudimo klijentu nastavni videa i video za uporabu stroja.

4. Nudimo uslugu daljinskog upravljanja, osim ako klijent ne zna kako upravljati strojem.

Prosječne ocjene

Prosječna slavna: 0 Od 5

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena: